Meerdere kaartjes de afgelopen maanden!

geplaatst in: Blog | 0

De afgelopen maanden mocht ik weer heel wat prachtige geboortekaartjes maken! Zo leuk om te doen en zo’n dankbaar werk. Nooit standaard, altijd op maat gemaakt.

Dit zijn er een paar uit de ‘collectie’ van afgelopen periode. Vierkant of liggend formaat, kleur of zwarwit, met kleertjes of zonder, roze of blauw, keuzes keuzes !
Het kan allemaal en dat maakt het ook zo mooi verschillend allemaal. Prachtig resultaat weer en zo mooi om te versturen!

Milan

geplaatst in: Blog | 0

Leuk! Na Jordin mocht ik voor Jurjen en Esther ook de 2e geboortekaart maken! Jordin is een grote knaap inmiddels bij kleine Milan vergeleken! Een gezellige boel daar en een mooie kaart kunnen maken. Vooraf kreeg ik
van Esther allemaal ideeën toegemaild maar uiteindelijk moest alles weer anders en zijn we op deze kaart uitgekomen. Jordin wilde ook graag even poseren, maar dan liefst wel alleen. Een mooie uitdaging maar het is
weer gelukt!

Ylva

geplaatst in: Blog | 0

Op naar Ouwe Syl vandaag voor de 2e van Henry en Laura. Leuk hoor.. eerst al Rick en nu Ylva.. Kleine Rick werkte heerlijk mee. Meneer Lex noemde hij mij.. prachtig! Wat een mooie fotomodelletjes, het werd weer een prachtige kaart. Ylva vond het vasthouden zoals bedacht voor de voorkant van het kaartje niet heel comfortabel maar ondanks dat toch één succesvolle foto kunnen schieten. Laura blij, ik blij ! 🙂

Simeon

geplaatst in: Blog | 0

Wat leuk! Ook voor de derde zoon van Imre en Itty werd ik weer uitgenodigd voor de kaart. Heel origineel dit keer, een iets modernere interpretatie van Itty haar eigen geboortekaart.
Speciaal op gekreukeld papier in oude stijl, helemaal leuk! Beide grote broers deden ook heerlijk mee met de fotoshoot en zelfs het lettertype van Itty haar eigen kaart bestaat nog !
Mooi geworden, bedankt, op naar nummer 4 ! 🙂

Emma

geplaatst in: Blog | 0

Kijk, dit is ideaal! De props voor de voorkant lagen klaar en daar staat meteen alle belangrijke info op! Binnenin dus alle ruimte voor een mooie grote foto en een beetje tekst. Emma had niet veel zin in de foto’s,
maar ondanks dat mocht ik haar mooi vastleggen op het kleedje en de close-up die we achterop bedacht hadden, mocht op groot formaat in het midden van de kaart. Het is een origineel geheel geworden, mooi !!

Riemer

geplaatst in: Blog | 0

Wat leuk! Ik mocht het geboortekaartje maken van de juf van onze jongste dochter Femke! Dat is toch bijzonder.
Na heel wat mails over en weer over foto’s, kleurgebruik, lettertypes, afmetingen, al dat soort dingen, hadden we uiteindelijk een opzet zowel in roze als blauw!
En het werd de blauwe.. Wat een klein ventje zeg. 2235 gram bij de bevalling, dat is niet veel!
Maar poseren dat kon hij als de beste. Heel leuk kaartje geworden en snoezig, op de achterkant zwaait Riemer nog even naar je!
Bedankt (juf) Nynke en Michel ! 🙂

Max

geplaatst in: Blog | 0

Alweer een tijdje geleden mocht ik voor Wobbe en Wendy het geboortekaartje van Tim maken en dan is het altijd mooi als je voor de tweede baby weer gevraagd wordt!
Dus nu is het de beurt aan Max. De afmeting en vouw is hetzelfde maar verder werd het toch een compleet andere kaart, dit keer werd het een mooie groene.
Het ontwerp daar puzzelden we nog even over, heel wat lettertypes gedownload en dit mocht het resultaat worden!

2 nieuwe geboortekaartjes!

geplaatst in: Blog | 0

Zo heb je ineens 2 nieuwe kaartjes op 1 dag! In de ochtend naar Pieter Dirk en Milou, waar ik alweer het derde geboortekaartje voor hun mocht maken!
Eerst Anna, toen Julia en nu Thom! Wat ging het weer mooi, de kleine dames werkten super mee en staan aan de binnenkant prachtig op de foto.
Thom had er ook zin in, het kaartje is weer mooi in lijn met de andere 2 en toch weer helemaal uniek.

Daarna door naar Timo, nog zo’n kleine nieuwe wereldbewoner. Grote broer Ivo had het druk met spelen maar werkte gelukkig nog even mee voor de
foto, ook dankzij de goede hulp van Kraamzorg Yvon. Leuk als je zo nu en dan dezelfde gezichten tegenkomt.

Het werden weer 2 hele verschillende kaartjes van Timo en Thom, en dat maakt het ook zo leuk om te doen!!

Selectie van geboortekaartjes 2017

geplaatst in: Blog | 0

2017 is goed begonnen! Ik mocht de eerste maanden weer vele en hele verschillende geboortekaartjes maken. Vierkant, langwerpig, staand, kleur, zwart/wit, alles kan! Hier zie je nog maar een paar van de nieuwste wereldbewoners. Door drukte ben ik er niet aan toe gekomen deze blog per kaart bij te houden. Ik zal dit voortaan weer trouw gaan doen!
Wil je ook zo’n mooie kaart, helemaal uniek en op maat gemaakt? Neem contact met mij op en samen maken we er iets moois van!

Sophie

geplaatst in: Blog | 0

Voor Ronnie en Natasja mocht ik een mooi en lief geboortekaartje maken, dus naar Oudeschoot! Weer eens wat anders, hier was ik nog niet eerder geweest. Samen waren we al snel uit het ontwerp en ook het fotograferen ging behoorlijk voorspoedig. Even een slokje melk en ze was tevreden en zo hadden we al snel mooie foto’s voor de kaart. De rok valt wat groot maar toch leuk zo in het zwart/witte geheel verder.